En steekje los?

En steekje los?

En steekje los?

Kledingherstel, -verstel en stoomgoed in Enschede

Een scheur van gulp tot achterzak. Een mand die uitpuilt van wasgoed. Een kledingstuk dat niet meer bij uw figuur past. Kom langs bij  Chaplin Kledingherstel voor kledingreparaties, naaiwerk op maat en stoomgoed.

Uw kleding snel weer als nieuw? Neem direct contact met ons op

Kledingreparatie


Geef uw kleding een tweede kans. Wij bedenken altijd een manier om uw kleding weer mooi te maken. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om het voor u te repareren. Samen met u kiezen we de beste oplossing.


In een (als) nieuw jasje
Heeft u een mooie jas waar u een bontkraag op wilt? We pakken ons naaigerei er alvast bij. Zijn de ellebogen van uw trui, vest, overhemd of colbert tot op de draad versleten? Daar kunnen we mooie elleboogstukken voor u opzetten. We spelen ook in op trends en rages.


Elk kledingstuk wordt op maat gerepareerd met de fijnste technieken. We repareren machinaal, maar ook met de hand. Daarbij gebruiken we de meest hoogwaardige stoffen en materialen.


Twijfelt u of de reparatie nog de moeite waard is? Vraag ons om eerlijk advies.

Uw kleding op maat


Is uw kleding te groot, te klein, te lang of te kort? Wij zorgen dat het weer past. U krijgt altijd eerlijk advies. Ook als we denken dat het niet goedkomt zullen we het u eerlijk melden. Stof, bont, leer en suède? Wij kunnen alles voor u (ver)maken.

Stomerij


Vlekkeloos en fris voor de dag. Laat uw kleding reinigen door de stomerij van Chaplin Kledingherstel in Enschede. We zijn een depot van RGN Euro Cleaning. Hun gespecialiseerde personeel behandelt uw kleding met de meest geavanceerde machines. Kleding en textiel wordt – van spijkerbroek tot trouwjapon – weer schoon met de beste zorg.


De levertijd voor het stomen is 2 werkdagen.