En steekje los?

En steekje los?

En steekje los?

Kledingreparatie in Enschede

Een scheur van gulp tot achterzak. Een kapotte binnenvoering of een kapotte rits in uw mooie jas? Kom langs bij Chaplin Kledingherstel voor reparatie van al uw dierbare kleding. Waarom weggooien als het weer als nieuw gemaakt kan worden?

Uw kleding snel weer als nieuw? Neem direct contact met ons op

Kledingreparatie

Geef uw kleding een tweede kans. Wij bedenken altijd een manier om uw kleding weer mooi te maken. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om het voor u te repareren. Samen met u kiezen we de beste oplossing.


In een (als) nieuw jasje
Hebt u een mooie jas waar u een bontkraag op wilt? We pakken ons naaigerei er alvast bij. Zijn de ellebogen van uw trui, vest, overhemd of colbert tot op de draad versleten? Daar kunnen we mooie elleboogstukken voor u opzetten. We spelen ook in op trends en rages.


Elk kledingstuk wordt op maat gerepareerd met de fijnste technieken. We repareren machinaal, maar ook met de hand. Daarbij gebruiken we de meest hoogwaardige stoffen en materialen.


Twijfelt u of de reparatie nog de moeite waard is? Vraag ons om eerlijk advies.

Gekozen door G-Star

Chaplin Kledingherstel is één van de door G-Star exclusief gekozen bedrijven om, met het oog op duurzaamheid, producten van het G-Star label te repareren. Hebt u kleding van het met G-Star dat kapot is? Breng het naar Chaplin Kledingherstel in Enschede en mogelijk worden ze kosteloos gerepareerd omdat G-Star de kosten vergoedt.